1. plads til Marc ved ASK Klub- og venskabsløbet

ASK klubløbet blev afholdt på en meget varm lørdag i august med temperaturer på ca. 30 grader.
Der var lagt op til en varm og hård dag for de deltagende kørere.
Opdeling af klasserne betød, at Marc og Scott begge kørte i Gruppe 1, som indeholdt både Cadett Mini (8 deltagere) og Cadett Junior (17 deltagere).

Træningen gik rigtig godt for begge teamets kørere - med hhv. P1 til Marc i Cadett Mini og P3 til Scott i Cadett Junior.
I tidtagning, heat 1, heat 2 og finalen fortsatte Marc de fine takter og kørte P1 hjem i både tidtagning, heats og finalen. Cadett Mini feltet bød på tætte og spændende dueller og overhalinger i både heat 1 og 2 hvor Marc, Mika Rünitz og Noah Adrian gav maksimal spænding og underholdning for pengene i kampen om 1-3 pladserne.
Scott kørte sig til P5 i tidtagning og kæmpede flot og stabilt i både heat 1 (P6) og heat 2 (P5). Finalen bød også i Cadett Junior på spændende dueller, men desværre også en overhaling i sidste sving, som dermed resulterede i en P6 på målstregen. Teamet fortsætter analysearbejdet i forhold til at identificere den optimale opsætning af Scotts kart og for at finde de ændringer, der skal til for at give Scott den rette race pace. 


Teamet ønsker at takke Andrea Falch for en utrolig værdsat indsat omkring coaching og mekanisk støtte i denne race weekend.