Ændring vedr. teamets kørere

Beklageligvis vil Scott Mouro, pr. d. 14. august 2020, ikke længere køre for vores team.

Vi ønsker Scott alt det bedste i fremtiden og håber at se Scott køre på racerbanerne igen snart.
Tak Scott, for alle de gode oplevelser vi har haft sammen, både på og udenfor banerne.

1. plads til Marc ved ASK Klub- og venskabsløbet

ASK klubløbet blev afholdt på en meget varm lørdag i august med temperaturer på ca. 30 grader.
Der var lagt op til en varm og hård dag for de deltagende kørere.
Opdeling af klasserne betød, at Marc og Scott begge kørte i Gruppe 1, som indeholdt både Cadett Mini (8 deltagere) og Cadett Junior (17 deltagere).

Træningen gik rigtig godt for begge teamets kørere - med hhv. P1 til Marc i Cadett Mini og P3 til Scott i Cadett Junior.
I tidtagning, heat 1, heat 2 og finalen fortsatte Marc de fine takter og kørte P1 hjem i både tidtagning, heats og finalen. Cadett Mini feltet bød på tætte og spændende dueller og overhalinger i både heat 1 og 2 hvor Marc, Mika Rünitz og Noah Adrian gav maksimal spænding og underholdning for pengene i kampen om 1-3 pladserne.
Scott kørte sig til P5 i tidtagning og kæmpede flot og stabilt i både heat 1 (P6) og heat 2 (P5). Finalen bød også i Cadett Junior på spændende dueller, men desværre også en overhaling i sidste sving, som dermed resulterede i en P6 på målstregen. Teamet fortsætter analysearbejdet i forhold til at identificere den optimale opsætning af Scotts kart og for at finde de ændringer, der skal til for at give Scott den rette race pace. 


Teamet ønsker at takke Andrea Falch for en utrolig værdsat indsat omkring coaching og mekanisk støtte i denne race weekend.

Teamets første løb - SAK Sommerløb (Barmosen)

På en sommervarm junidag to teamet til vores første løbsweekend i Barmosen.
Udover teamtes første løb, var det også Marcs debut-løb, så der var lagt op til et par spændende dage.
Fredagens test gik rigtig godt for både Marc og Scott. Marc kørte sig til P2 i Cadett Mini og P3 overall (ud af 27 kørere). Scott kørte sig ligeledes til P2 i Cadett Junior og P19 overall.
Lørdag bød desværre på et antal mekaniske problemer.

Dette resulterede i, at Marc ikke fik sat en tid i tidstagningen og derfor måtte starte bagest i feltet af de i alt 19 Cadett Mini og Rotax Micro kørere. Både Heat 1 og Heat 2 og også i finalen (pga. et par rookie fejl) bød således på hårdt arbejde med at arbejde sig op igennem feltet fra P19. Det blev således et debut-løb med dels en række læringspunkter, men også med rigtig, rigtig mange overhalinger. Marc fik på trods at de mange udfordringer kørt sig stærkt tilbage i finalen og endte med en flot P6 i Cadett Mini klassen.
De mekaniske problemer resulterede desværre også i, at Scott måtte udgå af finalen (DNF) på trods af en ellers stabil kørsel hele dagen.
Teamet ønsker at takke Andrea Falch, Mikkel Højgaard Petersen, Marc Lykke og Oliver Løtszch for al Jeres hjælp denne weekend og for at dele Jeres store erfaring med os.

Team træning i Vojens ... og lidt kørsel med Kevin Magnussen

Teamet var taget til Kart Racing Vojens for 2 dages intensiv træning sammen med vores venner i  team_vs_racing_ og clover_racing_211.
Vi var heldige med vejret og de to solskinsdage gav alle fire kørere god mulighed for at få kørt mange gode laps ind på erfaringskontoen.
Og vi var ikke kun heldige med vejret - på 2. dagen fik vi tilmed besøg af Kevin Magnussen. Det blev til både tid sammen med drengene på banen og tid til fotos og autografer (se opslaget på Instagram).

TAK! Kevin, for at give vores drenge en uforglemmelig oplevelse.

Team vintertræning i Portugal

Teamet var i februar taget til Portugals varme himmelstrøg for at træne udendørs inden sæsonstart 2020.

Det var første gang de helt nye TonyKarts var på asfalten - og tilmed første gang Marc prøvede kræfter med udendørs karting.

Selvom det var hård træning fra morgen til aften i en hel uge, så blev resultatet efter den sidste dag på en fantastisk bane, at begge drenge nu føler sig fuldstændig "hjemme" i deres nye karts ..... og de er mere end klar til 2020-sæsonens udendørsløb.