Teamets første løb - SAK Sommerløb (Barmosen)

På en sommervarm junidag to teamet til vores første løbsweekend i Barmosen.
Udover teamtes første løb, var det også Marcs debut-løb, så der var lagt op til et par spændende dage.
Fredagens test gik rigtig godt for både Marc og Scott. Marc kørte sig til P2 i Cadett Mini og P3 overall (ud af 27 kørere). Scott kørte sig ligeledes til P2 i Cadett Junior og P19 overall.
Lørdag bød desværre på et antal mekaniske problemer.

Dette resulterede i, at Marc ikke fik sat en tid i tidstagningen og derfor måtte starte bagest i feltet af de i alt 19 Cadett Mini og Rotax Micro kørere. Både Heat 1 og Heat 2 og også i finalen (pga. et par rookie fejl) bød således på hårdt arbejde med at arbejde sig op igennem feltet fra P19. Det blev således et debut-løb med dels en række læringspunkter, men også med rigtig, rigtig mange overhalinger. Marc fik på trods at de mange udfordringer kørt sig stærkt tilbage i finalen og endte med en flot P6 i Cadett Mini klassen.
De mekaniske problemer resulterede desværre også i, at Scott måtte udgå af finalen (DNF) på trods af en ellers stabil kørsel hele dagen.
Teamet ønsker at takke Andrea Falch, Mikkel Højgaard Petersen, Marc Lykke og Oliver Løtszch for al Jeres hjælp denne weekend og for at dele Jeres store erfaring med os.